Clarapelsadvies
Business / Management

Gastvrij personeel nodig?

Gastvrij personeel nodig?

Bent u op zoek naar gastvrij personeel? Omdat u de gastbeleving van uw klanten wilt verhogen in de zorg, horeca of op kantoor? Dan raden we u aan om een bedrijf in te schakelen die u hierbij kan helpen, namelijk Attend. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de inzet van flexibele hooggekwalificeerde en gastvrije medewerkers. Medewerkers die waarde toevoegen doordat zij een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten, medewerkers, bezoekers of patiënten. In deze blog leggen we u uit welk verschil Attend kan maken voor uw bedrijf.

Gastvrij personeel: het visitekaartje voor uw bedrijf

Als u een samenwerking aangaat met Attend dan zorgen zij ervoor dat ze uitsluitend medewerkers inzetten die passen bij de bedrijfscultuur van u als opdrachtgevers. Vervolgens trainen ze hen op basis van de kernwaarden van uw bedrijf. Het gastvrije personeel is ook wel het visitekaartje van een bedrijf en daarom vindt Attend het zo belangrijk dat de medewerkers helemaal passen bij de opdrachtgever en dit ook uitstralen.

Concept op maat

Of u nu een bedrijf heeft in de zorg, horeca of een andere sector: als u Attend inschakelt dan weet u zeker dat u gastvrij personeel krijgt die het verschil kunnen maken. Het maken van een goede indruk is van belang, maar Attend gaat nog een stapje verder want zij focussen zich op een blijvende indruk. Dit kan worden gerealiseerd door nauw samen te werken met opdrachtgevers. Zo kan Attend tijdelijk, gedeeltelijk of volledige invulling geven aan diverse diensten en kunnen ze concepten op maat ontwikkelen. Wat dus perfect past bij uw bedrijf.

Bekende opdrachtgevers

Attend is een bekende naam in de wereld van hospitality. Bekende opdrachtgevers werken samen met het bedrijf, zoals SBS, Jumbo Foodmarkt en Koninklijk Theater Carré. Op de referentiepagina van de website van Attend leest u precies hoe tevreden deze opdrachtgevers zijn over het bedrijf en waarom ze hiermee samenwerken.

Vacatures bij Attend

Als u een samenwerking aangaat bij Attend dan wordt er vaak een vacature geplaatst op de speciale vacaturewebsite van Attend. Hier kan gastvrij personeel op solliciteren die graag voor uw bedrijf willen werken. Uiteraard worden er alleen kandidaten geselecteerd die uitermate geschikt zijn voor de functie en die de taken juist kunnen verrichten. Als u graag wilt dat er een vacature wordt geplaatst dan kunt u met Attend bespreken waar u precies naar op zoek bent en waar de kandidaten aan moeten voldoen. Alleen op deze manier kan er een goede match worden gemaakt.

Meer weten?

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over Attend? Dan raden we u aan om contact op te nemen met dit bedrijf. U kunt een mailtje sturen of bellen en u krijgt snel antwoord op al uw vragen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en of dit bedrijf ook voor uw bedrijf het verschil kan maken op het gebied van hospitality en gastvrijheid.

https://www.attend.nl/