Clarapelsadvies
Image default
Fotografie

Fotograven in Delft

Delft uitspraak is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 1 januari 2019 telde de gemeente Delft 103.163 inwoners. Delft is de hoofdplaats van het hoogheemraadschap Delfland. Delft is een gezellige stad waar veel leuke plekken zijn waar je foto’s van kunt maken. Mooie gebouwen, de natuur en ga zo maar door. Je kunt ook workshops fotografie volgen in Delft dan ga je de stad in of een natuurgebied met een groep en ga je proberen mooie foto’s te maken. Er zijn veel scholen dus een schoolfotograaf in Delft is niet te ontbreken.

 

Stad van Delft

De binnenstad van Delft is te herkennen aan de twee grote kerken. Een oude en een nieuwe kerk. De oude kerk, het begon allemaal met een houten kerk in 1050, die uitgroeide tot een 75 meter hoog gebouw met een gotische klokkentoren. De kerk heeft prachtige glas-in-loodramen en twee orgels. Er bevinden zich ook verschillende graftombes van belangwekkende personen in de kerk. Door de jaren heen is de kerk vele malen opnieuw gebouwd en uitgebreid, maar dit kon de verzakking niet tegengaan. Vandaag de dagen maken talloze bezoekers foto’s van de gracht ‘de Oude Delft’ met de scheve toren op de achtergrond. De nieuwe kerk is te herkennen aan de rijke geschiedenis en zijn bijzondere connectie met het koninklijk huis. Je kunt de kerken bezoeken en met een entree bewijs kun je alle twee de kerken in. Op het Marktplein van Delft, tegenover het Stadhuis ligt de Nieuwe Kerk. De Nieuwe Kerk heeft een permanente tentoonstelling die de rijke historie van Delft en de relatie met het Koninklijk Huis laat zien. Bij goed weer kunt u de toren beklimmen en genieten van het uitzicht over het historische centrum van de stad, en in de verte zelfs Den Haag en Rotterdam.

 

Foto spots in Delft

In de stad van delft zijn er natuurlijk ook genoeg spots om leuke foto’s te maken. Een Delfts Blauw plaatje kan natuurlijk niet ontbreken op je filmrol. In de Bonte Ossteeg vind je een Delfts Blauwe muur én koe. Selfie time! Het wereldberoemde Delfts Blauw kom je niet alleen in de Bonte Ossteeg tegen.  Zo vind je bij Sup-R een heuse Delfts Blauwe selfie muur met moderne en authentieke details. Naast de nieuwe kerk vind je een groot blauw hart om een leuke foto mee te schieten.

https://www.schoolfoto.nl/schoolfotograaf-delft/