Clarapelsadvies
Business / Management

Exalto Hoveniers Veenendaal voor een bloeiende locatie

Exalto Hoveniers uit Veenendaal heeft als motto ‘met een mooie tuin gaat elke locatie bloeien’. Van ontwerp en aanleg tot het onderhoud, u kunt dit bedrijf ons inschakelen voor alles wat met uw tuin te maken heeft. Dit hoveniersbedrijf heeft een nauwe relatie met Exalto Buiten Wonen, een bedrijf dat zich richt op houtwerk in de tuin. Door deze combinatie krijgt u een unieke tuin waarin alles op elkaar afgestemd is.

Een tuinontwerp laten maken door Exalto Hoveniers Veenendaal

Iedere nieuwe tuin start met een creatief tuinontwerp. De eerste ideeën schetst Exalto Hoveniers uit Veenendaal altijd op papier. Hierdoor ontstaat een helder beeld voor iedereen waarbij er natuurlijk gekeken wordt naar uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Na deze eerste schetsen volgt het definitieve ontwerp. Dit ontwerp is de basis voor onder andere een beplantingsplan. Zodat van uw tuin een bloeiende tuin wordt gemaakt.

Uw tuin laten aanleggen

Het ontwerp ligt er, straatwerk, bloembakken, een pergola, alles is ingetekend. Daar begint de bloei van uw locatie pas. Exalto Hoveniers uit Veenendaal verzorgt de aanleg tot in de puntjes.

Bij de aanleg van uw tuin komen een hoop dingen kijken. Zoals het verwijderen van het huidige straatwerk en het weghalen van de beplanting. Maar er wordt verder gekeken. Wat zijn de grondwaarden? Groeit de huidige beplanting goed? Dit alles neemt dit bedrijf mee in de aanleg van uw nieuwe tuin om te zorgen dat uw nieuwe locatie ook echt gaat bloeien.

Na het aanleggen van uw tuin helpt Exalto Hoveniers u verder met het beplantingsplan. Daarnaast krijgt u advies over hoe de tuin verder te onderhouden.

Het belangrijke tuinonderhoud

Om uw tuin een bloeiende locatie te laten blijven is onderhoud heel belangrijk. Exalto hoveniers uit Veenendaal geeft u graag een vakkundig advies over uw tuin. Daarnaast kunt u hun inschakelen voor bijvoorbeeld een voorjaarsbeurt van uw tuin. En wilt u helemaal van uw tuinonderhoud af zijn dan biedt Exalto hoveniers u de mogelijkheid om periodiek onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan uw tuin. Zodat u toch op elk moment van het jaar kan genieten van uw tuin.