Clarapelsadvies
Image default
Aanbiedingen

Online marketing advies bij Crossmedia House

Crossmedia marketing advies

Staat u voor de keuze een crossmediaal markingplan te lanceren? Dan wilt u natuurlijk dé crossmedia specialisten van Nederland aan het werk hebben. Dan moet u bij Crossmedia House zijn uit Hengelo(ov)!

Wat is Crossmedia?

Crossmediale marketing is helemaal hot! Crossmedia marketing betekent dat u zowel de kracht van online als offline marketing volledig benut. Een goed voorbeeld is een winkel dat eveneens een webshop heeft zodat u zowel online als in de winkel kunt winkelen. De laatste cijfers laten zien dat crossmedia marketing méér omzet oplevert dan alleen offline of online marketing. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld Coolblue. Begonnen als webshop en nu een zeer succesvol met meedere winkels door het hele land met een eigen bezorgdienst.

Het nut van goede online zichtbaarheid dankzij SEO en SEA

Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig de basis van online succes. Als u niet goed gevonden wordt met uw product of dienst, dan mist u uiteraard veel kansen. Een goede vindbaarheid begint met een optimalse SEO en SEA campagne voor je website in Google. Met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren (AdWords) bereikt u altijd uw juiste doelgroep in Google. Omdat Google de grootste zoekmachine is van Nederland houden wij bij Crossmedia House ons vooral bezig met optimale posities in Google Nederland. Uiteraard kunt u ook gevonden worden in andere zoekmachines zoals BING, maar het marktaandeel is dermate laag dat dit simpelweg niet interessant is.

3 veelgemaakte fouten bij zoekmachine marketing

1. De website kan niet goed geïndexeerd worden in Google

2. Advertentie campagnes hebben een lage kwaliteitsscores

3. Er wordt teveel gebruik gemaakt van keyword stuffing

Vergeet uw kansen niet met e-mail marketing

Het krijgen en vinden van nieuwe klanten is natuurlijk belangrijk. Immers, zonder nieuwe business kunt u niet groeien. Maar vaak worden de kansen vergeten die u kunt behalen met uw bestaande klanten. En de makkelijkste manier om uw bestaande klanten te benaderen is via een nieuwsbrief. Met de e-mail tool van Crossmedia House kunt u eenvoudig en snel nieuwsbrieven sturen met relevante informatie, nieuws, mededelingen en leuke kortingsacties.

Marketing automation

Automatisch een verjaardagsmail sturen als uw klant jarig is. Een reminder voor de jaarlijkse APK. Of het versturen van een persoonlijke uitnodiging naar aanleiding van een interesse in een bepaald evenement. Het zijn slechts enkele mogelijkheden met marketing automation. Deze functie krijgt u er namelijk gratis bij als u kiest voor onze nieuwsbrief tool. Het personaliseren van uw boodschap draagt bij aan een betere klantenrelatie en daar plukt u weer de vruchten van!

Slimme crossmedia (online) marketing begint hier

Ga goed van start met uw online marketing? Laat het ons voor u doen. Wij bieden de volgende diensten aan:

1. Website en webshop ontwikkeling

2. Gespecialiseerd in WordPress & Magento development

3. Social media marketing

4. Email marketing

5. Online adverteren

6. Grafisch vormgeving

7. Buitenreclame campagnes

Meer weten? Vrijblijvend marketing advies

We nodigen u uit om vrijblijvend met onze marketeers van gedachten te wisselen. Belangstelling? Stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl of bel ons op 074-8512665

https://www.crossmediahouse.nl