Clarapelsadvies
Business / Management

Eiken vloer kopen bij Bax Houthandel

Een van de beste vloersoorten, simpelweg omdat het hout zoveel karakter uitstraalt, is een eiken vloer natuurlijk! Wanneer u interesse heeft in een vloer zoals deze, kunt u gerust een keer langskomen bij Bax houthandel, wij verkopen eiken vloeren die uit de eigen fabriek komen. Dat betekent dat er bij onze prijzen ook geen marges zitten van de tussenhandel, en dat scheelt voor u als klant een hoop geld. Onze vloeren zijn al beschikbaar vanaf 18 euro per vierkante meter! Wanneer u niet zeker weet wat u precies wilt, kunt u bij onze showroom inspiratie opdoen door alle voorbeelden te bekijken. Er zijn verschillende termen die gelden voor een eiken vloer, zoals eiken parket, eiken planken of eiken vloerdelen. Eigenlijk betekent het allemaal hetzelfde.

Op zoek naar een eiken vloer?

Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer, moet u ook een keuze maken tussen een eiken lamelparket óf een echte eiken houten vloer. Bij een lamelparket bestaat namelijk de vloer uit een houten toplaag met een onderlaag van multiplex. Deze vloersoort heeft een degelijke kwaliteit, en is bovendien een stuk goedkoper dan een vloer die enkel uit solide eiken planken bestaat. Bax houthandel doet niet aan de lamelparket versie die uit houten latjes bestaat, want deze heeft een zodanig lage kwaliteit dat het voelt alsof we onze klanten aan het afzetten zijn. Maar zoals u merkt zijn er een heleboel keuzes te maken bij eiken vloeren. Voelt u zich een beetje verdwaald? Laat ons u adviseren! Met ruim 25 jaar aan ervaring, kan Bax houthandel u helpen aan een vloer die goed past bij uw ruimte, waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Verschillende soorten vloeren

Om even een rijtje op te sommen van onze eiken vloeren, bij ons in de fabriek worden onder andere een standaard witte eiken houten vloer geproduceerd, maar ook gerookt, oase mist, stonewashed, geborsteld, light antique, gecarboniseerd, wit100, blok, soft smoke, breed gerookt en breed wit. Op onze website kunt u deze soorten stuk voor stuk bekijken om een beter beeld te krijgen van welke vloer u het liefst in huis wilt zien.