Een ooglidcorrectie?

      Reacties uitgeschakeld voor Een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie, daar gaan we weer. Waarom wil je nou een ooglidcorrectie? Dat is toch nergens voor nodig? Ik hou van je zoals je bent, en daar gaat het toch om? Het kan me niet schelen dat je een dagje ouder wordt en steeds meer rimpels en zakkende huid krijgt. Het maakt me geen moer uit dat Agnes het wél heeft laten doen en nu werkelijk straalt, iedere keer dat je haar ziet. Je hebt toch geen ooglidcorrectie nodig om gelukkig te zijn met jezelf? Waar is je trots, je zelfvertrouwen gebleven? Ik vind je nog steeds mooi, zware oogleden en al.

Neem geen ooglidcorrectie

Als ik jou was, zou ik die ooglidcorrectie helemaal niet nemen. Ze gaan in je huid snijden hè? Hoe klein de ingreep ook, er blijven complicaties mogelijk. Weet je nog hoeveel last je had van die blaasontsteking vorig jaar na de vakantie? Wat als je zoiets weer krijgt, maar dan in je oog? Dat zou volgens mij echt ondraaglijk zijn. Een ooglidcorrectie werkt niet zoals in die make-over reality tv shows waarin ze binnen 20 minuten laten zien hoe het leven en uiterlijk van iemand is getransformeerd. Dit is iets waar je waarschijnlijk wel een maand of twee last van zal houden, ze snijden immers wel echt in de huid boven je oog. En natuurlijk zal je weer niet naar buiten durven omdat mensen dan naar je oogleden gaan kijken, dus dan moet ik de boodschappen dan toch doen. Ik ga ook degene zijn die jou naar de kliniek zal moeten brengen, en degene die jou zal moeten ophalen, want zelf rijden doe je niet met zulke pijnlijke ogen.

Waarom?

Waarom zou je het nou willen doen? Heb je dan toch van iemand opmerkingen gekregen, of ergens iets gelezen over hoe iemands leven is getransformeerd na een ooglidcorrectie? Agnes zit je zeker weer veel te veel om te praten, dat mens wil nooit de enige in iets zijn. Ik vind dat je van jezelf moet houden zoals je bent, anders kan je toch nooit gelukkig worden. Je zult niet minder rimpels krijgen naarmate je ouder wordt, beter om er trots op te zijn, toch?