Clarapelsadvies
Image default
Woning en Tuin

Een nieuw begin

Er zitten in Eindhoven veel studenten in  studentenhuizen, iedereen weet wel hoe smerig de meeste studenten huizen eruit zien. Als jij zelf nou in een smerig studenten huis woont, neem dan zo snel mogelijk contact op met een schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Binnen een of twee dagen is je hele huis schoon gemaakt.

 

Schoonmaak tips

–          Maak volop gebruik van wegwerpdoekjes. Je hebt ze voor het toilet, de keuken, badkamer en voor meubels. Zonder enige moeite veeg je zo de viezigheid van de kinderstoel en het stof van de tafel.

–          Kinderen knoeien nogal eens op de bank. Het wondermiddel? Ossengalzeep! Het doet wonderen voor alle vlekken op de bank: melk, groente en fruit. Zelfs chocolade gaat vaak uit de bank met ossengalzeep. Je kunt het kopen bij de drogist.

–          De stofzuiger geeft vaak een muffe geur af. Dit kun je heel makkelijk verhelpen door voor je gaat stofzuigen even een beetje waspoeder op te zuigen. De frisse geur wordt vervolgens door heel je huis verspreid.

–          In plaats van de laminaatvloer schoon te maken met allesreiniger, kun je dit ook doen met verdunde ammoniak. De geur is iets minder fris, maar je vloer wordt verzekerd streep loos schoon.

–          Heb jij ook zo’n last van een vies kleed? Leg je kleed in de winter een kwartiertje op zijn kop in verse sneeuw. Als je het er weer af haalt, is je kleed smetteloos schoon en de sneeuw zwart. Echt waar.

Veel gemaakte fouten tijdens het schoonmaken

Hoe meer, hoe beter’. Een uitspraak die we allemaal wel eens gebruiken. Toch geldt dit niet voor schoonmaakmiddel. Houd de dosering aan die op de verpakking staat. Dit is beter voor het milieu. Daarnaast heb je minder kans op beschadigingen aan je bezittingen en plakt het oppervlak minder. Nog een tip: spuit het schoonmaakmiddel op een doekje, in plaats van direct op het oppervlak en maak een S of Z beweging. Het vuil van links naar rechts vegen is namelijk zonde van je tijd. Zet jij de toiletborstel na een poetsbeurt weer direct terug in de houder? Je raadt het al: dit is één van de meest gemaakte schoonmaakfouten. De bacteriën uit het toilet verspreiden zich dan namelijk in de houder. De volgende keer dat je de borstel gebruikt, komen die bacteriën weer gewoon in het toilet terecht. Laat de borstel daarom goed drogen.

https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/