Clarapelsadvies
Business / Management

Een HP Pagewide printer scoren online

Voor mijn drukkerij ben ik op zoek gegaan naar een HP Pagewide printer als een nieuwe toevoeging voor het bedrijf. Zelf heb ik al meerdere scanners en printer die ik gebruik voor vele opdrachten. Maar met de HP Pagewide printer, kan ik nog zoveel meerdere projecten starten en aanbod bieden aan mijn klanten, dus werd het tijd dat ik deze printer ging aanschaffen voor mijn bedrijf.

De zoektocht naar een HP Pagewide printer

Ik dacht dat ik snel een HP Pagewide printer kon vinden, maar dit bleek moeilijker dan ik dacht. Vele bedrijven waar ik zelf goede connecties mee had en waar ik van wist dat zij een HP Pagewide printer in het assortiment hadden. Maar helaas waren ze of helemaal uitverkocht of verkochten ze het product niet meer. Dit was echt balen, want ik wist niet waar ik anders deze printer kon halen. Gelukkig bestaat het internet nog, anders was mijn zoektocht snel afgelopen. Dus ik ging kijken of er online webshops waren die zulke printers verkochten. Al snel had ik een bedrijf op het oog die mij wel goed leek. Dat bedrijf was Repromat en ze verkochten daar de printer die ik zo graag wilde hebben. Ik had ze een offerte gestuurd en nu was het afwachten op een antwoord.

Een nieuwe aanwinst voor het bedrijf

Binnen een paar uur kreeg ik al antwoord op de offerte en vroegen ze of ik in de showroom langs wilde komen om het product te testen. Ik heb geen moment getwijfeld en ben naar de showroom gegaan. Na het testen van het product, wilde ik hem nog meer hebben. Na een gesprek met de medewerker van Repromat, heb ik besloten om hem bij de medewerker te bestellen en dan zou hij over een paar dagen bij mij arriveren. Nu ik de HP Pagewide printer een paar maanden heb kan ik niet meer zonder. Wat een pracht machine!

Bezoek de webshop

Wilt u ook een product kopen bij Repromat? Of bent u benieuwd wat zij qua assortiment te bieden hebben? Bekijk dan de website van Repromat voor meer informatie.