Clarapelsadvies
Image default
Woning en Tuin

Een hogere productiviteit met kantoorbeplanting

Waarom het aanschaffen van kantoorbeplanting en slimme en weloverwogen keuze voor uw organisatie is

Steeds meer bedrijven kiezen voor verschillende soorten kantoorbeplanting op de werkvloer. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met deze vorm van beplanting profiteert u en profiteren uw werknemers van tal van voordelen. Er ontstaat met planten op de werkvloer een hogere productiviteit, een goede sfeer, er heerst minder stress en planten zorgen voor een aangenamere akoestiek. Het team van Plantenman heeft ruimschootse ervaring met het verzorgen van deze vorm van beplanting. Verzorgen zij binnenkort de beplanting op uw werkvloer?

Profiteer van een goede luchtvochtigheid als u kiest voor kantoorbeplanting

U weet vast en zeker dat planten de eigenschap hebben dat ze zorgen voor een goede luchtvochtigheid. U en uw werknemers werken in een gezonde en schone lucht, waardoor er direct minder ziekteverzuim ontstaat. Het team van Plantenman gaat graag samen met u om tafel zitten, om zodoende een uniek beplantingsplan te bedenken en te realiseren.

 

Ruim 35 jaar ervaring in de wereld van beplanting

Plantenman heeft ruim 35 jaar ervaring in de wereld van kantoorbeplanting. En dat merkt u! U bent te allen tijde verzekerd van een advies op maat. Neem gerust contact op en laat u informeren over alle mogelijkheden die er vandaag de dag zijn. U bent voor een afspraak voor uw onderneming van maandag tot en met vrijdag van harte welkom in Ede. In de showroom kunt u op uw gemak alle producten bekijken die er voor uw werkvloer beschikbaar zijn.