Clarapelsadvies
Business / Management

Een grootformaat printer is echt super handig!

Sinds wij bij het bedrijf een grootformaat printer hebben, is alles voor ons een stuk gemakkelijker geworden. Jaren geleden hadden we deze printer aangeschaft en hij was perfect. Totdat hij opeens raar begon te doen met verschillende documenten en functies. De printer was ook redelijk oud, dus gingen we op zoek naar een passende vervanger voor de printer die we hadden.

De zoektocht naar de beste grootformaat printer

Het bedrijf had besloten om een grootformaat printer te zoeken die bijna hetzelfde was als de printer die ze hiervoor hadden. Maar juist omdat dit een ouder model is, is het moeilijk om een oude grootformaat printer te vergelijken met een high tech nieuwe printer. Met het bedrijf zijn we op zoek gegaan op het internet om te kijken hoeveel aanbieders er waren en hoeveel er ons konden helpen. Veel aanbieders vroegen veel te hoge prijzen voor hun printers en vielen dus snel af. Andere webshops waren of niet betrouwbaar genoeg of waren niet vriendelijk tegenover onze collega’s. Al snel bleven er maar twee webshops over, de eerste was Repromat en een ander een onbekende webshop. De onbekende webshop werd snel afgekeurd, omdat het er niet professioneel uitzag, dus bleef Repromat over.

Repromat

Samen met mijn collega’s gingen we kijken in de webshop. Ze hebben een zeer groot aanbod qua printers en scanners waar we uit konden kiezen. We namen contact op met Repromat om te kijken of ze een printer hadden die leek op de vorige die we hadden. Al snel konden ze ons precies vertellen welke dat was en het kostenplaatje ervan. Wij waren erg enthousiast erover en hebben de printer besteld. Hij werkt super en het lijkt niet of de oude nooit kapot is gegaan of weg is.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Repromat? Op de website van Repromat vindt u meerdere informatie over de specifieke producten die zij verkopen en wat zij voor u kunnen betekenen. Bovendien kunt u ook een kijkje nemen in hun showroom, waar sommige modellen uit de webshop gepresenteerd staan om te proberen en te bekijken. Maak hiervoor een afspraak met Repromat voor en laat u professioneel adviseren.