Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Een betonboor van technischeprodukten.nl

Heeft u een betonboor nodig? Kijk dan eens op technischeprodukten.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod boren en adviseren u graag over welke boor past bij uw klus.

Welke betonboor?

Technischeprodukten.nl adviseert u graag over welke betonboor u nodig heeft. Wij hebben een uitgebreid aanbod en weten van al onze boren de specifieke kenmerken. Wij helpen gespecialiseerde bedrijven of particulieren graag op weg in het vinden van de geschikte materialen. Een betonboor is hiervan een voorbeeld. De kenmerken van deze boor zijn de hardmetalen snijplaat met een stompe snijkant, waarmee het materiaal waarin geboord wordt kan verbrijzelen. De betonboor kan naast beton ook worden gebruikt bij het boren in natuursteen. Neem contact met ons op via de website voor meer advies.

Over ons

Bij technischeprodukten.nl hebben wij een uitgebreid aanbod aan technische producten. Wij zijn specifiek ervaren op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud, maar ook over andere technische producten hebben wij voldoende kennis in huis om u op weg te helpen. Wij bestaan pas sinds 2009 als online winkel, maar hebben daarvoor veel ervaring opgedaan op de fysieke markt. Op die manier hebben wij voldoende kennis en vakmanschap om ook u van het beste advies te voorzien. Onze ervaren collega’s staan dagelijks voor u klaar om uw specifieke vragen over onze producten te beantwoorden en een snelle levering te garanderen. Wij hebben ons kantoor, verkoopbalie en magazijn op één plek. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en leveren. Voor de beste kwaliteit en service bent u bij ons op het juiste adres.

Onze levering

Op onze website typt u gemakkelijk in waar u naar op zoek bent. U krijgt dan alle resultaten te zien. Wanneer uw gewenste product hier niet bij zit, neem dan contact met ons op. Wij kijken dan graag naar wat wij voor u kunnen doen. Een groot voordeel is dat wanneer u een order op een werkdag voor 16:00 plaatst, u de volgende werkdag uw pakket al in huis heeft! Kijk vooral eens op onze website naar ons grote aanbod en neem contact met ons op bij vragen.