Clarapelsadvies
Image default
Vervoer en transport

Door een Doosan heftruck te kopen kiest u voor kwaliteit

Bent u op zoek naar een betrouwbare vorkheftruck voor gebruik in uw magazijn of op uw bouwplaats? Doosan is een internationaal gekend merk dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in het maken van heftrucks. Het hefmateriaal van Doosan wordt ontworpen en vervaardigd volgens strenge standaarden op het gebied van duurzaamheid, kracht en gebruiksvriendelijkheid. Als u een Doosan heftruck wilt kopen in Zuid-Holland, moet u eens contact opnemen met Rogo Machines B.V. in Middelharnis. Bij deze zaak krijgt u professioneel advies en heeft u de keuze uit een breed aanbod aan vorkheftrucks van Doosan. U kunt hier een Doosan heftruck kopen uit de GX-series of uit de Series 7 Pro.

Heftrucks uit de GX-series zijn uitzonderlijk

De GX-series bestaat uit robuust vormgegeven heftrucks die geschikt zijn voor het vervoeren van bijvoorbeeld hout of bouwmateriaal. U kunt een Doosan heftruck uit deze serie kopen met een dieselmotor, maar u kunt ook kiezen voor een uitvoering met een motor die op LPG werkt. De heftrucks in de GX-series zijn standaard uitgerust met zeer elastische, volrubber banden. Als uw heftrucks zullen rijden over een vloer die schoon moet blijven, kunt u in plaats daarvan kiezen voor speciale non-markingbanden.

Heftrucks uit de Series 7 Pro aanschaffen voor uw bedrijf

De Series 7 Pro is de nieuwste serie heftrucks van Doosan. Deze heftrucks hebben een nieuwe dieselmotor die niet alleen zuinig is en weinig onderhoud nodig heeft, maar ook nog eens weinig lawaai maakt. Het is daarom een zeer goede investering om deze Doosan heftruck te kopen bij Rogo Machines B.V. in Zuid-Holland. Met hefmateriaal van een topmerk zal de logistiek binnen uw bedrijf op rolletjes lopen. Afhankelijk van uw eisen kunt u heftrucks in de Series 7 Pro kopen met verschillende hefvermogens. Het lichtste model kan tot 2.000 kilo aan goederen verplaatsen, terwijl het sterkste model een capaciteit heeft van 3.500 kilo.

https://www.rogo.nu/