Clarapelsadvies
Image default
Eten en drinken

Dit restaurant in de buurt van Kijkduin is een perfecte trouwlocatie

Bent u op zoek naar een perfecte trouwlocatie in de buurt van Den Haag? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Taverne Meer & Bosch. Dit restaurant is gelegen vlak bij Kijkduin en de stad, maar daar merkt u weinig van. Het gebouw is een oude zeventiende-eeuwse boerderij die voorheen op het landgoed van baronesse Van Der Mijle en Jakob Cats stond. Het park waarmee deze boerderij omringd wordt staat vol met eeuwenoude bomen en dat creëert een unieke sfeer. De locatie is dagelijks te boeken, u en uw gasten kunnen er gratis parkeren en de gerechten worden bereid met ingrediënten van topproducenten.

Een officiële trouwlocatie

Dit restaurant in Den Haag – in de buurt van Kijkduin – is een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat u en uw toekomstige echtgenoot daar elkaar het ja-woord kunnen geven. Daarna is er aan mooie plekjes voor trouwfoto’s geen gebrek en terwijl uw gasten in de watten gelegd worden door het personeel, maakt u schitterende foto’s om nog regelmatig naar terug te kijken. Het diner en het feest daarna worden ook bij Taverne Meer & Bosch gehouden, dus uw gasten hoeven nergens naar toe. Alles vindt plaats op een schitterende locatie waar heerlijk eten wordt geserveerd en u niets te kort komt.

Geniet van ingrediënten uit Nederland

De kok van dit restaurant nabij Kijkduin omschrijft zijn gerechten zelf als boers maar elegant. U kunt voor uw trouwerij een menu samenstellen wat grotendeels wordt bereid met Nederlandse ingrediënten. De kaas komt bijvoorbeeld van een boerderij op Ameland en de garnalen en tongen worden gevangen in de Noordzee. Kiest u ervoor om wild vlees te serveren, dan komt dat uit het binnenland en groenten komen uit het Westland. Bij dit restaurant in de buurt van Kijkduin maakt u uw bruiloft voor uzelf en uw gasten onvergetelijk. U gaat terug in de tijd en viert samen met uw familie en vrienden uw liefde voor elkaar.

https://www.meerenbosch.nl/