Clarapelsadvies
Image default
Financieel

Dit is het gemiddelde persoonlijke lening saldo. Hoe vergelijkt die van jou?

Bent u meer verschuldigd op uw persoonlijke lening dan de gemiddelde Amerikaan, of minder? Nieuw onderzoek zal je helpen erachter te komen. Dit onderzoek is te vinden op https://snelzonderbkrlenen.nl/

Persoonlijke leningen zijn een betaalbare manier om geld te lenen, en tijdens de COVID-19-pandemie zijn ze ongetwijfeld een reddingslijn geweest voor de miljoenen Amerikanen worstelen met inkomensverlies.

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat je niet beperkt bent in hoe je het uitgeeft. Als u een hypotheek afsluit, moet u die lening gebruiken om een woning te kopen. Met een autolening financiert u een auto. Met een persoonlijke lening kun je lenen om welke reden dan ook. Creditcards doen hetzelfde, maar persoonlijke leningen hebben de neiging om veel minder rente in rekening te brengen en uw kredietscore niet te verlagen, tenzij u achterloopt met betalingen.

Als u een persoonlijke lening heeft, vraagt u zich misschien af hoe uw Het saldo is vergelijkbaar met dat van de gemiddelde kredietnemer. Volgens nieuw onderzoek van The Ascent is het gemiddelde saldo van nieuwe persoonlijke leningen € 6.825. Maar of uw saldo nu hoger, lager of rond dat gemiddelde is, het is belangrijk om uw betalingen bij te houden. Als u zich daar zorgen over maakt, bevindt u zich in goed gezelschap.

Amerikanen maken zich zorgen over het terugbetalen van persoonlijke leningen

Een goede 20% van de Amerikanen met persoonlijke leningen zegt dat ze zich zorgen maken over terugbetalen. En achterlopen met een persoonlijke lening is echt slecht nieuws. Het kan uw kredietwaardigheid ernstig schaden en het moeilijker maken om de volgende keer geld te lenen.

Natuurlijk sluiten veel mensen persoonlijke leningen af omdat ze al in een krappe financiële situatie zitten vanwege de pandemie en recessie. Volgens ons onderzoek is 16% van de Amerikanen van plan om persoonlijke leningen aan te vragen om bestaande rekeningen te helpen betalen.

Als u het moeilijk vindt om de betalingen van persoonlijke leningen bij te houden, neem dan contact op met uw lening beheerder en vraag om hulp. The Ascent meldt dat in juni 22% van de houders van persoonlijke leningen accommodatie heeft gekregen van hun geldschieters. Het loont de moeite om dat telefoontje te plegen, uw situatie te bespreken en te kijken welke opties er zijn. Uw kredietverstrekker kan u toestaan bepaalde betalingen uit te stellen of uw maandelijkse betalingen te verlagen totdat u op een betere plek bent.

Wees voorzichtig wanneer u een persoonlijke lening aanvraagt

Als u’ Denkt u er nog aan om een persoonlijke lening aan te vragen, ga dan niet over uw hoofd. Hoewel het gemiddelde persoonlijke lening saldo vandaag € 6.825 is, betekent dat niet dat u meer moet lenen dan u echt nodig heeft. Streef ernaar om het kleinst mogelijke lening saldo te verzamelen om het afbetalen gemakkelijker te maken. En hoeveel u ook leent, zorg ervoor dat u de maandelijkse betalingen waaraan u zich vastlegt, kunt betalen. Hoeveel kan je ongeveer lenen? Dat kan https://bkrminilening.nl/ u ongeveer zeggen. Dit is namelijk altijd fijn om te weten. 

Ten slotte, voordat u een persoonlijke lening aanvraagt, kan het lonen om te zien of u in aanmerking komt voor een lening met eigen vermogen of kredietlijn (HELOC) eerst. Lenen tegen uw huis is over het algemeen voordeliger qua rente dan het afsluiten van een persoonlijke lening, en het kan gemakkelijker zijn om in aanmerking te komen voor. Als u de eigenaar van uw huis bent, kunt u deze mogelijk als onderpand gebruiken, zodat er minder risico is voor uw geldschieter. Met een persoonlijke lening is er niets dat de lening veilig stelt, dus uw kredietscore en inkomen worden gebruikt om te bepalen of u in aanmerking komt.

Sommige kredietverstrekkers bezuinigen tijdens de pandemie op home equity-leningen en HELOC’s, en van natuurlijk zijn veel mensen geen huiseigenaren. Een persoonlijke lening is misschien wel uw volgende beste keuze.

 

https://snelzonderbkrlenen.nl/krediet/146500-euro-met-spoed-lenen/

Gerelateerde artikelen

Wat is de financiën van het jaar?

Start met handelen in crypto of aandelen

Incassobureau Amsterdam