Clarapelsadvies
Business / Management

De goedkoopste opslagruimte uit Diemen vinden

Ik moest tijdelijk even snel een opslagruimte hebben in de omgeving van Diemen om bepaalde spullen voor mijn eigen winkel op te slaan. Het is bijna de kerstperiode en dan is mijn magazijn overvol. Er past dan helemaal niks meer in en ik kan er dan ook niet meer normaal werken. Daarom heb ik dit jaar besloten om een opslagruimte dichtbij mijn eigen magazijn te doen zodat ik meer ruimte daarvoor heb dit jaar. Maar waar moest ik beginnen?

Opslagruimtes in Diemen zijn moeilijk te vinden

Veel mensen in de omgeving van Diemen hebben moeite om een goede opslagruimte te vinden voor een goede prijs. De meeste opslagruimtes hier zijn veel te duur en bovendien niet goed geïsoleerd, waardoor veel spullen worden gejat. Natuurlijk kan ik dat met mijn bedrijf niet hebben, dus moest ik goed gaan zoeken welk bedrijf niet heel duur was maar wel goede opslagruimtes aanbiedt. Een goede vriend van mij vertelde mij daarna over het bedrijf Opslagman. Die was sinds kort in Diemen gebouwd en schijnt goede opslagruimtes te hebben voor een mooi prijsje. Ik ging verder op het internet zoeken en ik zag inderdaad dat het een goede opslagruimte was waar ik naar op zoek was.

Goede service van Opslagman

Na goed te hebben gekeken op de website, heb ik daar online mijn opslagruimte voor een goede prijs gereserveerd. Maar ik wist alleen niet hoe ik mijn zware magazijn spullen naar de opslagruimte kon krijgen, totdat ik de services las van Opslagman. Ze hadden namelijk nog een extra dienst dat ze jouw goederen voor een extra klein bedrag naar de opslagruimte zouden brengen met een bus. Echt ideaal! Dat heb ik gedaan en het was een goede keuze. Nu ben ik helemaal voorbereid op de winterdagen en kunnen mensen massaal gaan bestellen via mijn winkel, want er is voorraad genoeg.

Probeer het zelf

Heeft u ook een tijdelijke opslagruimte in Diemen nodig? Klik hier.