Clarapelsadvies
Image default
Particuliere dienstverlening

De beste hulp bij het infrezen van uw dekvloer

De specialisten van Multi Vloeren Brabant, helpen u graag bij het infrezen van uw dekvloer. In 2001 werd dit tweemansbedrijf opgericht. Beide eigenaren vinden het belangrijk om tijdens het bespreken van het project, en tijdens het leggen van de vloer, persoonlijk betrokken te zijn bij het gehele proces. Op deze manier garanderen zij ook alleen de beste kwaliteit en zorgen zij er ook voor dat u geen last heeft van achterblijvend vuil en troep, wanneer zij de vloer komen leggen. Beide eigenaren hebben zelf al flink wat ervaring in de wereld van het leggen van een smeervloer, een cementdekvloer of een zandcementvloer. Daarnaast helpen zij u ook graag met het infrezen van uw dekvloer.

Een vloer op elke gewenste locatie

Wanneer dit bedrijf bij u langskomt voor het infrezen van uw dekvloer, dan gebruiken zij hiervoor hun eigen vrachtwagen. Met behulp van hun eigen vrachtwagen, zijn zij in staat om op elke gewenste locatie een cementdekvloer te leggen. Het enige dat zij hiervoor terplekke nodig hebben, is simpelweg water. De rest van de grondstoffen worden volledig door dit bedrijf verzorgt. Met het laten infrezen van uw dekvloer, zorgt u ervoor dat u een ondervloer heeft, die cementgebonden is. Het voordeel dat hieraan vastzit, is dat u vervolgens elke gewenste vloer eroverheen kunt laten leggen. Denkt u aan tapijt, maar bijvoorbeeld ook aan hout of zeil.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u hulp nodig bij het infrezen van uw dekvloer? Of heeft u meer interesse in hulp bij het leggen van een smeervloer, een zandcementvloer of een cementdekvloer? Neem direct contact op met dit bedrijf en zij staan graag voor u klaar! Wanneer u contact met ze opneemt, dan vertellen zij u graag meer over wat zij doen en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Daarnaast geven zij u ook graag antwoord op al uw dringende vragen over het leggen van diverse vloeren. Wacht niet langer en neem direct contact met ze op voor meer informatie!