Clarapelsadvies
Image default
Cadeau

DaYan 3x3x3 TengYun v2 M

De eerste versie van TengYun maakte indruk. Daarom wachtten de speedcubers op de release van DaYan 3x3x3 TengYun v2 M. Het bedrijf stelde niet teleur en bracht een kwalitatief hoogstaand biljet van drie roebel uit.

Het belangrijkste kenmerk van de puzzel is het aanpassingssysteem. We hebben zo’n nauwkeurige en gedetailleerde aanpassing nog niet gezien in Rubik’s Cube. 3 elementen zijn verborgen onder de covers, die elk kunnen worden aangepast. Elke positie is ondertekend, dus het is gemakkelijk om de ideale instelling te onthouden.

De sterkte van de magneten is ook instelbaar. Dayan plaatste een ronde ring met 3 magneten in de ribben. Elk van hen is ondertekend. Om een ​​comfortabele positie voor de magneten te kiezen, moet u de ring met de meegeleverde schroevendraaier draaien.

De kubus kan worden aangepast, dus het is moeilijk om de draai te beschrijven. De balans tussen snelheid en controle zal voor iedereen anders zijn. Het belangrijkste is dat Dayan de functies van de eerste versie niet heeft verloren. De treshka is net zo zacht en stil. De kubus lijkt weinig op andere modellen, dus we raden aan het te proberen.

Dayan 3x3x3 TengYun v2 M was een succes: dit is een van de meest toegankelijke puzzels met variabele sterkte van magneten. – Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be