Clarapelsadvies
Business / Management

Dankzij Noot konden we een touringcar huren voor een schoolreisje!

Wij, van de basisschool ‘De Vlinder’, gingen op zoek naar een bedrijf waar we een touringcar konden huren. Alles was geregeld om met de groepen 5 en 6 op schoolreisje te gaan naar de Efteling. Maar last minute belde het bedrijf af omdat sommige bussen niet meer goed in staat waren om te rijden. Hier baalde wij ontzettend van dus moesten we zo snel mogelijk een back-up regelen voor het schoolreisje.

Op zoek naar een bedrijf die goedkoop touringcars verhuurd

We hadden een bepaalde lijst met verschillende soorten bedrijven in de omgeving die touringcars verhuurd. Na een tijdje bellen met die bedrijven, begon onze moed langzaam te zakken want niemand kon ons met nood helpen. Toen we de hele lijst hadden afgewerkt, gingen we op websites van verschillende huurbedrijven bekijken. Al snel kwamen we op de website van Noot terecht. We keken naar het aanbod van bussen en touringcars en hadden meteen contact opgenomen. Na een tijdje nam er iemand van Noot op en wij vertelde onze situatie. Ze begrepen ons helemaal en wilde ons dolgraag helpen! Wat waren wij blij toen we dat nieuws hoorde! Nadat de betaling helemaal rond was, konden we uitkijken naar een super leuke dag voor de kinderen.

We hadden geen beter bedrijf kunnen vinden!

Op de dag van het schoolreisje kwamen de touringcars ruim op tijd aan op locatie. We besproken de laatste dingetjes met de chauffeur, die we er inclusief bij hadden gekregen, en we konden de kinderen roepen. Onderweg werden er verschillende soorten muziek gedraaid waar de kinderen mee konden zingen. Dit was erg leuk om te zien en het maakte de reis ook een stuk sneller. Ook bij het ophalen van ons ging alles perfect! We hadden een super tijd en de kinderen ook! Super bedankt Noot voor de geweldige service.

Probeer het zelf ook!

Wilt u ook een busje of taxi huren van Noot? Bekijk dan op de website van Noot voor meer informatie over het huren van bepaalde auto’s of bussen. Ze hebben een breed en diep aanbod voor u in petto. Bovendien kunt u ook een chauffeur erbij krijgen als u hierom wenst. Wij van Noot willen uw transport van A naar B zo fijn mogelijk maken!

Touringcar reserveren? Ga dan nu naar de website: https://noot.nl/touringcar-huren/.