Cloud telefonie van De Nederlandse Provider

      Reacties uitgeschakeld voor Cloud telefonie van De Nederlandse Provider

Cloud telefonie heeft heeft zoveel meer te bieden op het gebied van zakelijke telefonie. Nu dat het einde van het jaar in zicht is, lopen vele contracten af. Juist daarom is nu het moment daar om te denken aan overstappen naar een andere provider en een andere manier van zakelijk bellen. Cloud telefonie heeft voor een ondernemer ontzettend veel te bieden. Cloud telefonie heeft namelijk vele handige toepassingen. Afgezien van de toepassingen, waar ik zometeen op terugkom, kan er veel geld worden bespaard. Die besparing in de kosten kan oplopen tot wel 70%. Veel ondernemers maken voor hun zakelijke telefonie nog steeds gebruik van het oude ISDN systeem. Dat systeem is op zijn retour en zal zelfs helemaal verdwijnen. Telefoneren zal op den duur alleen nog gaan geschieden middels VoIP. Daarmee wordt er gebeld via internet en is de internetprovider ook direct de leverancier van telefonie pro diensten. Wanneer je als bedrijf zijnde besc hikt over een telefooncentrale die werkt op basis van ISDN, dan is dit gemakkelijk om te laten zetten naar telefoneren vanuit de cloud. Hiermee ben je als ondernemer meteen verlost van de dure onderhoudscontracten waarmee je te maken hebt als je belt met een ISDN systeem. In Nederland zijn er inmiddels duizenden bedrijven die het gemak ervaren van Cloud telefonie van De Nederlandse provider. Het telefoonsysteem laat bij veel bedrijven nogal wat te wensen over. Dat kan direct van invloed zijn op de klanttevredenheid en de omzet van een bedrijf.

Cloud telefonie lage kosten, handige toepassingen

Met cloud telefonie houdt je de kosten laag en kan je beschikken over allerlei handige toepassingen. Zo is er een handige vast-mobiel-integratie. Cloud telefonie is gecertificeerd voor alle telefooncentrales, dus overstappen is mogelijk voor iedereen. Cloud telefonie is gemakkelijk te integreren met bestaande bedrijfssoftware. Vestigingen onderling kunnen gratis bellen met elkaar. Bij calamiteiten worden oproepen automatisch omgeleid en de eigen nummers kunnen gewoon worden behouden. Tevens kan je de beschikbaarheid van collega’s zien.

Zorgeloos overstappen

Wanneer je kiest voor cloud telefonie van de Nederlandse Provider, dan ben je verzekerd van een zorgeloze overstap. Raadpleeg daarom eerst de website en bekijk de mogelijkheden. De Nederlandse Provider kan De cloud telefonie dusdanig inrichten, zodat het precies aansluit op de specifieke behoeftes van een bedrijf. Wil je meer weten over cloud telefonie van De Nederlandse Provider, vraag dan online een offerte aan en maak een afspraak.