Clarapelsadvies
Business / Management

Channable als de perfecte data-feed manager

Channable is een onmisbare tool als je de perfecte controle wilt hebben over het managementbeheer van product-feed. Vooral in relatie tot SEA automatisering en feed-management zijn de voordelen groot. Het is mogelijk om met deze praktische tool je productoverzicht met een groot bereik zichtbaar te maken. Bijvoorbeeld op marktplaatsen, maar ook binnen affiliatenetwerken en vergelijkingswebsites. Channable is wat dat betreft als het ware een perfecte data-feed manager. Deze tool maakt het heel gemakkelijk om met je productcatalogus de verkoop via externe kanalen te stimuleren. Handig toch? 

Wat zijn nog meer voordelen van Channable?

Channable heeft als data-feed manager nog net even wat meer te bieden dan het zichtbaar en vindbaar maken van producten. Bijvoorbeeld in de vorm van een eCommerce koppeling.Het is namelijk mogelijk om een koppeling met bijvoorbeeld Magento te maken. Dat biedt de gelegenheid om bestellingen rechtstreeks naar Magento te laten sturen. Er vindt dan een synchronisatie plaats van bestellingen die uit externe winkelwagens afkomstig zijn. Zo is het ook mogelijk om efficiënter te adverteren op basis van je product-feed. Ontwikkel bijvoorbeeld advertenties voor Google Ads en houd de advertentiecampagne gemakkelijk actueel. Of schakel de hulp daarvoor in van een online marketing bureau. Het is bovendien handig dat de tool Channable te koppelen is met je Google Analytics account.

Werking nader toegelicht

De Channable tool is direct te installeren op je webshop. Het is daardoor mogelijk om alle productinformatie vanuit je webshop over te brengen naar de tool. Per kanaal is er categorisering mogelijk om de indeling op ieder kanaal af te stemmen. De tool geeft bovendien inzicht in de verzamelde data en bovendien ook in het rendement. Het rendement is per kanaal zichtbaar te maken. Het is ondoenlijk om iedere verandering in de productinformatie handmatig te wijzen als je meerdere verkoopkanalen gebruikt. Met de praktische Channable tool is dat probleem in ieder geval al opgelost.