Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Brievenbus kopen online

 

Nog even en dan nemen we afscheid van het jaar 2020. Een bewogen jaar waarin corona een belangrijke rol speelde. Hopelijk beloofd 2021 wat dat betreft een beter jaar te worden. Normaliter begint het nieuwe jaar bij veel mensen met een kapotte brievenbus. Ze doen s’ochtends hun gordijnen open en zien tot hun schrik de brievenbus half aan de brievenbuspaal hangen en de klep ervan af. Vandalen vonden het schijnbaar nodig om hun brievenbus op te blazen met vuurwerk. U zult de eerst niet zijn die dit overkomt. Voor de jaarwisseling van 2020 naar 2021 verwachten we wat minder kapotte brievenbussen. Het is nu namelijk verboden om vuurwerk van categorie 2 en 3 te kopen.

 

Waar koop je een brievenbus?

De echte vuurwerkfans wilden massaal naar Duitsland om dit vuurwerk aan te schaffen. Maar corona stak daar een stokje voor. Duitsland zit namelijk al vanaf half december in een lockdown waarbij alle niet essentiële winkels gesloten zijn. Vuurwerkwinkels horen daar ook bij. Het ziet er dus naar uit dat het een rustig jaar voor brievenbussen gaat worden. Al moet je daar misschien ook niet helemaal op gerust zijn. Er zijn namelijk nog genoeg mensen die nog wat vuurwerk van vorig jaar op zolder hebben liggen en wat denk je van de mensen die uit verveling s’avonds dronken over straat lopen? Het kan maar zo zijn dat ze je brievenbus uit de grond trekken… Het is dus afwachten wat er gaat gebeuren. Maar als je de mogelijkheid hebt, kun je beter je buitenbrievenbus van de palen afschroeven en deze even een nachtje binnen leggen. Ook je Ptt brievenbus kun je beter even naar binnen halen.

 

Een brievenbus die niet duur is

Mocht je onverhoopt toch je brievenbus in diggelen aantreffen? Weet dan dat er online heel wat winkels zijn die brievenbussen verkopen. Yourmailbox.nl is één van die online shops! Deze webshop is geheel gericht op brievenbussen en door hun specialisatie kunnen ze je ook heel goed informeren. Je hebt wel keuze uit meer dan 300 soorten en hier vind je ook goedkope brievenbussen. Ik kan me namelijk zo voorstellen dat als jouw brievenbus gesneuveld is, je niet een kapitaal aan vervanging wilt uitgeven.