Clarapelsadvies
Business / Management

bootje huren Biesbosch

Voor een verzorgde boottocht door De Biesbosch: Biesbosch Sloepen Verhuur

Heeft u ook plannen om een boottocht of sloepentocht door De Biesbosch te gaan maken? Maar weet u niet goed bij welk bedrijf u moet aankloppen? Dan zijn wij, Biesbosch Sloepen Verhuur, voor u het juist uitgekozen adres.  Omdat ons bedrijf, Biesbosch Sloepen Verhuur, in deze branche een goede, betrouwbare naam heeft opgebouwd. Al jaren!

Biesbosch Sloepen Verhuur organiseert voor u een perfecte sloepentocht of boottocht door De Biesbosch, afhankelijk van uw ideeën en wensen.

Heeft u behoefte aan een simpele boottocht met vrienden of familie of denkt u misschien meer aan een “aangeklede” boottocht inclusief eten en drinken. Biesbosch Sloepen Verhuur kan overal voor zorgen. Wij hebben meerdere boten en sloepen in de verhuur, ook in verschillende maten en uitvoeringen, van basic tot superlux, voor 4 persoenen t/m 11 personen.

Biesbosch Sloepen Verhuur is een vertrouwde naam in de bootverhuur

Voor de huur van onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig.

Wij leveren iedere boot of sloep volledig geïnspecteerd aan u af, schoongemaakt, gecontroleerd en inclusief materialen, zoals zwemvesten, kussens etc. Onze huursloepen en boten zijn allen vrij jong, nog geen 3 jaar oud.

Met onze boten is het licht navigeren door de kleine kreekjes en watertjes van De Biesbosch. U zult verwonderd zijn over het grote natuuraanbod wat u tijdens een boottocht door De Biesbosch tegenkomt. Vergeet dus zeker geen verrekijker mee te nemen tijdens uw tocht.

Bootverhuur Biesbosch: Biesbosch Sloepen Verhuur, een dag om nooit te vergeten

U kunt bij ons terecht voor allerlei arrangementen. Leerzame arrangementen, maar ook sportieve arrangementen. Wij leveren u al het materiaal wat bij een arrangement gebruikt kan worden, zoals kaartroutes, sport- of spelmaterialen, eventueel drank en eten. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken dat er materialen vergeten worden. Uw familie, vrienden of zakenrelaties zullen de tocht door De Biesbosch als “magnifiek” ervaren. 

Biesbosch Sloepen Verhuur, een klantgericht bedrijf.

Biesbosch Sloepen Verhuur heeft al jaren ervaring in de verhuur van boten en sloepen. Wij staan bekend als een betrouwbaar, maar vooral veilig bedrijf, met oog voor de klant.