Clarapelsadvies
Image default
Mode en Kleding

Bij iedere outfit een andere tas of toch niet?

Bij iedere outfit een andere tas of toch niet? 

Ken jij het gevoel, dat je niet weet welke tas je moet gaan kiezen? Dankzij de verschillende outfits in onze kasten weten we eigenlijk ook dat we voor iedere outfit wel een andere tas zouden kunnen kiezen. Is dit wel zo handig en zou jij voor iedere outfit een andere tas willen? Als jij genoeg ruimte hebt in je huis, kan het handig zijn dit te doen. Met niet veel ruimte is dat misschien wel niet zo handig. Wat is handig om te doen? Wij gaan je er meer over vertellen!

Wel of geen verschillende tassen?

Het is misschien een beetje veel om voor iedere outfit een andere tas te kopen, maar het is wel handig om sommige tassen in je garderobe te hebben. Een portemonnee tasje mag niet ontbreken in je garderobe, deze is namelijk erg handig. Ben je vaak voor werk onderweg, dan is het erg handig een laptop rugzak dames waterdicht te hebben. Hier draag je namelijk je laptop en al je papierwerk eenvoudig met je mee. We zouden dus wel kunnen zeggen dat het hebben van verschillende tassen wel heel erg handig is.

Een neutrale tas

Het hebben van een neutrale tas die past bij iedere outfit is een perfecte oplossing. De clutch zwart is zo een tas die bij vrijwel iedere outfit past. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren die vrij neutraal zijn en daardoor passen bij verschillende outfits. Denk, maar eens aan een mooie bruine tint of zelfs een blauwe kleur. Er is gelukkig genoeg mogelijk op het gebied van de verschillende combinaties.

Out of the box

Wil jij toch helemaal out of the box gaan, ga dan eens voor een tas met trendy kleuren of een hippe print. Deze passen natuurlijk niet bij iedere outfit, maar bij een casual outfit is er heel veel mogelijk. Zo heb je toch een extra tas die je kunt gebruiken voor speciale gelegenheden en kun je toch genieten van verschillende soorten tassen.

Hoeveel tassen wil jij graag?

Het is misschien wel handig om in ieder twee verschillende tassen te hebben, al was het alleen maar om te kunnen afwisselen. We kunnen tenslotte niet voor iedere outfit een nieuwe tas kopen, hoewel dat wel een feestje zou zijn. Stel je eens voor dat jij een flinke inloopkast hebt, dan wordt het wel heel aantrekkelijk. Hoeveel tassen zou jij willen toevoegen aan je garderobe?