Clarapelsadvies
Woningen

Betrouwbare slotenmakers

Door het slechte nieuws over slotenmakers Den Haag in de media zijn veel mensen terughoudend over het inhuren van een slotenmaker. Op zich is dit wel logisch want het komt regelmatig voor dat mensen veel te veel moeten betalen voor de diensten van een slotenmaker.

Onbetrouwbare slotenmakers

De slotenmakers die veel geld in rekening brengen zijn maar een kleine groep en vertegenwoordigen zeker niet de hele branche. Het zijn een paar rotte appels tussen anders heel goede slotenmakers Den Haag. Je moet de rotte appels er natuurlijk wel eruit kunnen halen. Dit kun je doen door naar de website van de branchevereniging. Op de website vind je een lijst van aangesloten slotenmaker bedrijven. Deze bedrijven zijn betrouwbaar en moeten zich verantwoorden. Als een lid zich niet aan de richtlijnen of regels houdt word die eruit gezet.

nssg.nl/

Prijs en voorrijkosten

Voor het voorrijden brengen sommige slotenmaker Den Haag bedrijven een bedrag in rekening. Dit zijn al vaak de bedrijven die niet betrouwbaar zijn. De betrouwbare slotenmakers in Den Haag brengen geen voorrijkosten in rekening en zijn heel transparant over de kosten. Een deur open maken dat niet op slot zich mag bijvoorbeeld maximaal 90 euro kosten. Een betrouwbare slotenmaker zal dan ook niet meer dan dit bedrag in rekening brengen.

Een onbetrouwbare slotenmaker aan de andere hand zal de 90 euro of meer in rekening brengen en hier bovenop ook nog eens voorrijkosten in rekening brengen. Hierdoor loopt de rekening al snel op tot 200 euro voor 2 minuten werk.

slotenmakerdenhaag.nl/