Clarapelsadvies
Business / Management

Betrouwbaar meetapparatuur van AimTTi

Meetapparatuur en AimTTi is al jarenlang een goede combinatie.  Als sinds de jaren 70 van de vorige eeuw houdt AimTTi zich bezig met de ontwikkeling van nieuw elektronisch apparatuur. Later zijn ook voedingen, hoge resolutie multimeters, functiegenerators, frequentietellers en logic analyzers en digitale opslagunits toegevoegd aan het assortiment.  Sinds kort zijn wij bezig met de ontwikkeling van nieuw meetapparatuur, namelijk EMC meetapparatuur, LCR meters en RF testapparatuur. Al jaren is AimTTi een succes. Wij zijn namelijk vandaag de dag één van Europa´s grootste leveranciers van elektronisch meetapparatuur aan laboratoria. In meer dan 50 landen weten wij onze klanten blij te maken met onze feilloze apparaten.

Hoge kwalitatieve meetapparatuur van AimTTi

Het meetapparatuur van AimTTi heeft altijd kwaliteit. Het is namelijk belangrijk dat de waardes van de elektrisch/elektronisch temperatuur- en geometrische meetapparatuur altijd nauwkeurig zijn. Met onbetrouwbare resultaten zouden de klanten bij ons wegrennen en dat willen wij absoluut niet. Daarnaast denken wij altijd met onze klanten mee. Wij zijn een betrouwbare partner in zowel advies als de producten die wij afleveren. Mochten er problemen op treden met het apparatuur wat wij afgeleverd hebben. Geen zorg, wij leveren de service die nodig is! Indien het echt nodig is zorgen wij ook voor een vervanger, zodat u door kunt gaan met de dagelijkse zaken in het laboratorium. Wij scholen onszelf iedere keer weer bij. De ontwikkelingen gaan allemaal razendsnel en wij willen alleen maar het beste van het beste leveren aan onze klanten. Wij vinden namelijk dat altijd alles nog beter kan en dat proberen wij bij iedere klant te verwezenlijken. Bij ons zult u nooit als antwoord weet ik niet krijgen. Wij zoeken iets tot op de bodem uit en lossen het op, zodat u weer betrouwbare of nog betrouwbaardere meetresultaten krijgt.

AimTTi, uw partner

Voor ons zijn grondigheid, betrokkenheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid heel belangrijk. Dat staat absoluut op nummer 1. Dankzij onze deskundigheid, inzichten en adviezen werkt een samenwerking met ons altijd. Oftewel, AimTTi is een hele betrouwbare partner als het gaat om het aanleveren van betrouwbaar meetapparatuur. Bezoek de website voor het volledige aanbod en neem vrijblijvend contact op met vragen over ons gehele assortiment. Onze medewerkers zitten dagelijks klaar om al uw vragen te beantwoorden.