Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Ben jij al op curaçao geweest?

Curaçao is een prachtige vakantie bestemming, maar helaas zijn vele van ons er nog nooit geweest. De meeste mensen schrikken van de reistijd of beseffen zich helemaal niet wat curaçao te bieden heeft. Dat is jammer, aangezien curaçao een erg bijzondere plek is. Hier lees je waarom.

Stranden

Laten we beginnen met de vele stranden die het eiland kent. Wist je dat curaçao meer dan 35 mooie stranden heeft? Een paar van deze stranden zijn Cas Abou Beach en Klein Curaçao. Vooral die laatstgenoemde is erg populair. Als je foto’s bekijkt van het strand zul je het ongetwijfeld niet vreemd vinden dat klein curacao trips zo populair zijn. Klein curacao trips zijn eenvoudig te boeken en worden je waarschijnlijk bij het hotel al aangeboden. Alle stranden hebben betoverend wit zand en een bezoekje zal ongetwijfeld veranderen in een herinnering.

 

 

Willemstad en nationale parken

Verder is de hoofdstad Willemstad ook erg in trek. Het centrum staat zelfs op de werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets zo! Veel bezoekers vinden het lijken op Amsterdam, maar dan in een Caribisch gebied. Dit Caribische gebied maakt het ook mogelijk voor alle beroemde nationale parken om te blijven bestaan. Je kunt deze parken zowel onder als boven water bezoeken. Snorkelen en duiken zijn daarom ook erg populaire activiteiten in dit gebied. Een Excursie Klein Curacao is ook zeker de moeite waard!

 

Eten en drinken

In Curaçao kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, een smaakvolle lunch of een chique diner. Proef de cultuur en geniet van alles wat het eiland je te bieden heeft.

https://curacao-trips.com/