Clarapelsadvies
Business / Management

Alles voor een stralende lach

De mond is een van de meest prominente onderdelen in het gezicht. Een lach is vaak het eerste wat opvalt aan iemands gezicht. Een mooie lach is dus iets wat de meeste mensen erg belangrijk vinden. Om deze mooie lach te realiseren, is het belangrijk om goed voor je gebit te zorgen. Dit houdt in dat je twee keer per dag je tanden moet poetsen, een keer per dag moet ragen en twee keer per jaar naar de tandarts moet gaan. Het kan natuurlijk ook zijn dat er nog iets in de weg zit wat je niet zelf in de hand hebt. Bijvoorbeeld een kin die in verhouding tot de rest van je gezicht te groot of juist te klein is. In dat geval kun je kiezen voor een kincorrectie.

 

Met een mooie glimlach kom je al gauw verzorgder over. Dit kan in je voordeel spelen wanneer je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een date hebt. Maar het allerbelangrijkste is dat je je er zelf beter door voelt. Zo stap je waarschijnlijk een stuk zelfverzekerder de deur uit. 

 

Soms moet er orthodontie aan te pas komen om de perfecte glimlach te realiseren. Een beugel bij volwassenen is tegenwoordig ook steeds normaler. Je kunt zelfs kiezen voor bijna doorzichtige slotjes, dit je bijna niet ziet. Soms is verstandskies trekken nodig om een beugel te laten plaatsen. Het kan namelijk zo zijn dat deze in de weg zitten voor de rest van je tanden en kiezen. 

 

Een van de plekken waarbij u terecht kunt voor al deze ingrepen, is de Orfeo kliniek. Wanneer u benieuwd bent naar de rest van hun diensten en meer informatie hierover kunt u eens een kijkje nemen op de website. Wanneer er dan nog steeds onduidelijkheden zijn of als u een afspraak wilt maken, is de Orfeo kliniek telefonisch of per mail te bereiken.