Clarapelsadvies
Business / Management

3 redenen om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten

Verzekeringen zijn niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Naast de welgekende huis- en auto verzekeringen, heb je de aansprakelijkheidsverzekering. Heel vaak schenken mensen weinig tot geen aandacht hieraan, terwijl het wel degelijk een voordelige verzekering is. Dit zijn 3 redenen waarom je het niet moet nalaten een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten:

  1. Zorgeloze ongelukken: Deze vorm van verzekering maakt een einde aan de zorgen die je hebt, bij het veroorzaken van een ongeluk. En dan bedoelen we geen verkeersongeluk maar de kleinste andere details zoals wanneer je bijvoorbeeld een antiek glas van je vriend omver doet vallen. Maar ook als iemand om jou, een ongeluk gehad heeft.
  2. Opties voor meeverzekerden: heel vaak heb je de optie om je ‘huismensen’ mee te verzekeren. Dat betekent dat je partner en eventuele kinderen, kunnen mee genieten van deze verzekering. Uiteraard wordt het niet gedekt als je ‘per abuis’ iets van de huismensen kapot maakt. Maar maak je geen zorgen, want ook de kinderen die buiten huis studeren, kunnen worden opgenomen in de verzekering. Om mee verzekerd te worden moeten de kinderen wel jonger dan 21 jaar oud zijn.
  3. Weinig geld, grote verzekering: de meeste verzekeraars kunnen je dekken tot een bedrag van maximaal 2.5 miljoen euro. Dat is heel veel dekking voor een klein bedrag erbij. Wij zeggen ‘erbij’ omdat de meeste mensen dit afsluiten in combinatie met een huisverzekering.

Zie daar! Je hebt reden genoeg een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Want, een ongeluk schuilt nog altijd in een hoekje. Maar jij kiest ervoor of het je wel of geen hoofdpijn zal geven.

https://www.aansprakelijkheidsverzekering.com