Clarapelsadvies
Image default
Zakelijke dienstverlening

De functionaliteiten van een Magento 2 webshop

Een website moet voldoen aan de wensen van een klant. Wanneer een website te langzaam werkt en de tijd neemt om bepaalde artikelen in te laden kan dit klanten snel afweren. Een website maken met de populaire software Magento 2 zorgt ervoor dat je zelf de code kan modificeren en de website zo veel mogelijk te optimaliseren. Daarnaast kan je ook gebruik maken van handige functies die worden aangeboden. Bekijk hier de functionaliteiten van een Magento 2 webshop.

Het voordeel van een Magento 2 webshop

Magento 2 is de meest gebruikte software voor websites maken in de E-commerce. Het programma is open source, wat betekent dat iedereen de code kan modificeren en aanpassen om het beter te maken. Dit is natuurlijk erg handig. Een specialist op Magento 2 kan veel extra leuke functies aan een webshop toevoegen en ook nog eens de snelheid van de website optimaliseren. Dit is waarom deze software een stuk meer wordt gebruikt vergeleken met andere op de markt. 

Op het internet zijn veel verschillende soorten code te vinden die mee kunnen helpen om de optimale Magento 2 website te maken. Dit is een voordeel, omdat je de website dan helemaal eigen kan maken. Het kan echter veel tijd kosten om te leren omgaan met deze software. Kies er daarom voor om een specialist in te huren die zich focust op websites ontwikkelen op Magento 2.

Een specialist op het gebied van Magento 2 ontwikkeld codes helemaal zelf. Deze extra functies zijn vaak een stuk betrouwbaarder en sneller dan de gemiddelde die je vindt op het internet. Daarnaast houdt de specialist ook rekening met je voorkeuren en zorgt ervoor dat je een website krijgt die volledig functioneel is en klaar is om live te gaan. Daarom is het vaak een stuk handiger om een Magento webshop te laten maken door een professional

De functionaliteiten van een webshop laten maken

Binnen 6 weken kan je al een Magento 2 webshop hebben die voldoet aan jouw eisen en persoonlijke wensen. Door middel van Vendic Elements krijg je een vast pakket voor een webshop dat bestaat uit verschillende modules en functies. De website valt nog volledig te personaliseren met een eigen opmaak en inrichting. Het voordeel? Elements wordt bijna altijd centraal onderhouden waardoor je een stuk minder geld kwijt bent. 

Een webshop binnen 6 weken laten bouwen door Vendic op basis van Vendic Elements kan al voor een prijs van 10.000. Dit is relatief aantrekkelijker en ook een stuk goedkoper vergeleken met andere aanbieders die helemaal nieuw een website voor je opbouwen. Ben je benieuwd naar wat een bureau met Magento 2 specialisten voor je kan betekenen? Bekijk hier het portfolio van Vendic.

https://vendic.nl/