Clarapelsadvies
Image default
Sport

Een professional op het gebied van afvallen

Wanneer je graag wilt afvallen in Arnhem en in of dichtbij daar woont, kunnen wij je helpen met het behalen van je doel. Misschien heeft u al van alles geprobeerd, maar heeft u het idee dat het niks helpt of dat het proces ontzettend langzaam gaat. Een andere optie is dat u gewoon niet weet waar u moet beginnen. Bij ons krijgt u daarom professionele hulp. U komt natuurlijk eerst gezellig langs om kennis te maken. Zo weet u met wie u te maken krijgt en krijgen wij een beetje een beeld van u. Wij zullen u vragen wat uw doelen zijn. Op die manier gaan we samen passende schema’s maken.

Gezond eten is de key to succes

Afvallen draait namelijk niet alleen om sporten, maar ook aan het aanpassen van uw voedingspatronen. Voor optimaal resultaat wordt het nu tijd dat u gezond leert eten. Gezond eten hoeft helemaal niet vies of saai te zijn! Er zijn juist oneindig veel opties, en dat maakt het zo leuk. Dat het nu belangrijk wordt om gezond te eten is logisch, maar het hoeft niet te betekenen dat u nooit meer een snoepje of schaaltje chips kan eten. Balans is het belangrijkste van allemaal. Het gaat erom dat de gezonde voeding de overhand krijgt. In deze voeding zitten namelijk ook belangrijke stoffen die u nodig heeft om af te vallen.

Tegenslagen in uw traject

Het is goed om te beseffen dat u zich nergens voor hoeft te schamen. Ook als u halverwege uw proces een terugval krijgt waarbij u toch vaker ongezond eet of minder gaat sporten, is dat niks waar u zich zorgen over hoeft te maken. Deze dingen kunnen er bij horen. Wij snappen dat het als een teleurstelling voelt, helemaal als u al goed op weg was. Toch horen dit soort tegenslagen er ook een beetje bij, deze zullen u uiteindelijk alleen maar sterker maken! Wij zullen op zo’n moment met u meekijken om te zien hoe het afvallen in Arnhem doorgezet kan worden.