Woning snel beschikbaar via Zillow.nu

      Reacties uitgeschakeld voor Woning snel beschikbaar via Zillow.nu

Op het platform van Zillow.nu vind je uitsluitend woningen die snel beschikbaar zijn. Dat is één van de vereisten die we stellen aan onze verhuurders. Op die wijze kunnen we de huurders garanderen dat ze na het bereiken van een akkoord met de verhurende partij, op korte termijn hun nieuwe woning kunnen betrekken.

Snel en actueel huurwoningaanbod
Het aanbod huurwoningen op de website wordt dagelijks meerdere keren vernieuwd, waardoor het overzicht altijd actueel is. Zodra een verhuurder en huurder tot een overeenkomst komen, verdwijnt de aangeboden woning zo snel mogelijk van Zillow.nu. Op deze manier wordt snelheid richting zowel de hurende, alsook de verhurende partij gegarandeerd, en vind je bij Zillow altijd een actueel aanbod.

Social Media
Woningen worden niet alleen direct op Zillow.nu geplaatst, maar krijgen ook een prominente plek op de facebookpagina van het platform. Wanneer je zoekende bent naar een woning, is het aan aanrader om de pagina van Zillow even een ‘vind ik leuk’ te geven. Zo ben je direct op de hoogte van nieuw aanbod op de woningmarkt. Op de website vind je een link naar de juiste pagina op facebook. Hier kun je eenvoudig instellen dat je een melding krijgt wanneer een nieuwe woning wordt aangeboden. Op die manier kun je razendsnel reageren op een huis dat binnenkort een nieuwe huurder wil verwelkomen. Natuurlijk kun je via deze weg ook iemand een vriendendienst bewijzen door hem of haar te taggen wanneer er een interessante huuroptie voorbij komt.

Hoe werkt het contact?
Zillow wil van de verhurende partij de garantie dat aangeboden woningen ook écht binnen afzienbare tijd beschikbaar zijn voor de verhuur. Enkel wanneer een woning inderdaad snel beschikbaar is, komt deze online op het platform. In het geval dat je besluit te reageren op een interessante woning, gaat je reactie direct naar de verhuurder, zonder tussenkomst van Zillow. Dit versnelt het contactproces aanzienlijk. Het hangt vervolgens van de verhurende partij af hoe lang een antwoord op zich laat wachten. Ook wanneer je een vraag hebt over een bepaalde woning kun je deze direct aan de aanbieder stellen door contact op te nemen via de reactie-button bij de betreffende huurwoning.

Ook particuliere aanbieders
Het aanbod van Zillow is uniek omdat wij de enige in Nederland zijn die ook woningen van particuliere huurders vermelden op ons platform. Ook in deze gevallen geldt dat we de garantie hebben vanuit de verhurende partij dat de betreffende woning binnen afzienbare tijd beschikbaar is.

 

 

http://www.zillow.nu