Clarapelsadvies
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom kiezen voor een tijdregistratiesysteem?

Een prikklok is een tijdregistratiesysteem van EasySecure International dat u kunt gebruiken om eenvoudig en snel inzicht te krijgen in uw personeelsadministratie. Het geeft een beeld van het werkethos van uw werknemers maar geeft ook inzichten in de personeelskosten, hoe het personeel wordt ingezet en op basis daarvan waar u dus wellicht kunt besparen op de personeelskosten. Het voordeel van tijdregistratiesystemen van EasySecure International is dat ze er in allerlei vormen en maten zijn en u het zo eenvoudig of ingewikkeld mogelijk kan maken. Ook de moderne tijdregistratiesystemen zijn vaak gebaseerd op de ouderwetse prikklok. Echter zijn ze nu in een modern jasje gestoken.

De moderne prikklok

De prikklok zoals deze vroeger werd gebruikt, met een werkbriefje en afstempelen, is niet meer van deze tijd. Maar het concept ligt wel aan de basis van het moderne tijdregistratiesysteem dat ook gebruikt wordt door EasySecure International. Tegenwoordig zijn er wel makkelijkere manieren om de uren te registeren in plaats van met een briefje. Zo kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een kaart of pasje, een tag, de mobiele telefoons van uw werknemers of zelfs een vingerafdruk. Afhankelijk van het systeem waar u voor kiest, heeft u niet te maken met dingen die kwijtgeraakt zijn en deze systemen zijn veel minder fraudegevoelig.

Een systeem afgestemd op uw bedrijf

Bij EasySecure International zijn ze gespecialiseerd in verschillende soorten tijdregistratiesystemen en kunnen ze samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Door te luisteren naar uw wensen en behoeften kan het systeem hierop aangepast worden zodat het naadloos aansluit op uw bedrijf. Het tijdregistratiesysteem is op die manier in staat de juiste gegevens voor u te verzamelen en kan dit eenvoudig omzetten naar een duidelijk overzicht en vanuit daar kunt u eventueel de gewenste aanpassingen of veranderingen binnen uw bedrijf doorvoeren, op basis van betrouwbare informatie.

Gerelateerde artikelen

Geen schade bij overstekend wild

Waarom een verhuisservice geen overbodige luxe is

Een betrouwbare én voordelige glazenwasser Ede