Taart door de brievenbus

      Reacties uitgeschakeld voor Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus

Bij brievenbusbanket.nl besteled u ambachtelijk banket dat door de brievenbus wordt geleverd bij de ontvanger. Dit lukt doordat brievenbusbanket.nl het gebak zó heeft ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd kan worden. De taart door de brievenbus wordt goed en voedsel veilig verpakt en past precies in een brievenbus doosje, hierdoor komt het gebak altijd vers en met zorg aan bij de ontvanger.

Verschillende soorten gebak door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl heeft met uiterste zorg verschillende soorten gebak samengesteld die u kan bestellen op de website.

Zo kunt u kiezen uit:

Ook heeft brievenbusbanket.nl vaak nieuwe soorten gebak en ook speciale ‘specials’ met feestdagen. 

Mocht u niet uit één soort kunnen kiezen is er ook de mogelijkheid om verschillende soorten gebak door de brievenbus te combineren, brievenbusbanket.nl noemt dit een Combinatie Box en dit kunt u terugvinden onder Combinatie Banket op de website van brievenbusbanket.nl

Thuiswerkend personeel of collega’s

Een groot deel van Nederland werkt momenteel thuis in verband met de maatregelen omtrent het corona virus. Hierdoor is een groot sociaal deel van het werkleven weggevallen. Waar eerst een verjaardag werd gevierd in de bedrijfskantine met een heerlijk gebak en collega’s is dit helaas momenteel volledig weggevallen.

Brievenbusbanket.nl heeft zich gespecialiseerd in grotere zakelijke orders, zodat er toch samen een target gevierd kan worden met heerlijke taart door de brievenbus met een online meeting via zoom.

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl zodat er samen gekeken kan worden naar een passende offerte voor uw bedrijf. Zo zijn er mogelijkheden om eigen logo’s op de brievenbus doosjes of in huisstijl ansichkaartjes met uw persoonlijke boodschap mee te nemen in de bestellingen. Brievenbusbanket.nl kijkt graag met u naar de passende oplossing voor uw wensen.

https://www.brievenbusbanket.nl/