Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Samen met Boldbrink leren beter te kunnen werken

Doordat ik bij Boldbrink veel heb geleerd, kan ik dit toepassen in mijn werk omgeving. Mijn onderneming was redelijk nieuw. Dus ik was nog een beetje aan het uitvogelen hoe ik bepaalde zaken ging aanpakken, zoals vergaderingen over onze strategie, en een dagelijkse stand-up. Ik merkte aan mijn personeel dat ze het rommelig vonden en niet precies na iedere vergaderingen wisten wat ze moesten doen en wat de doelen waren. Daarom besloot ik iemand te zoeken die mij hierin kon helpen. 

Het eerste gesprek bij Boldbrink

Ik had al een tijdje geleden eerder gehoord van Boldbrink van andere ondernemers in de omgeving. Ze kan je goed helpen met het opzetten van een stand-up en een strategie. Dat was precies wat ik nodig had en ben daarom contact gaan zoeken met het bedrijf. Na een paar keer mailcontact, werd het tijd voor onze eerste gesprek. Ik ging naar haar kantoor toe en daar zouden we een sessie houden over hoe ik bepaalde dingen in mijn onderneming het beste kon aanpakken. Ik was een beetje nerveus om de sessie in te gaan, maar ik had ook veel zin om meer te leren over het bedrijf en hoe ik mijn bedrijf kan aanpakken en kan verbeteren.

Een hele vooruitgang

Na de eerste sessie, merkte ik meteen dat dit echt een eyeopener is voor mij. Ik had geen idee dat deze mogelijkheden ook een optie waren voor een strategie. Ik heb echt alleen maar nieuwe dingen geleerd in de kamer. Ik heb met Boldbrink nog een paar sessies gedaan over specifieke strategieën en hoe ik deze het beste kon uitvoeren. Deze heb ik ook getest bij mijn personeel en ze merkte meteen dat alles een stuk soepeler ging dan normaal. Kortom, als je iets nieuws wilt leren en je bedrijf naar een ander niveau wilt tillen, moet je zeker even kijken bij Bolbrink.

Contact

Wilt u meer weten over de geweldige diensten die Boldbrink voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Boldbrink voor meer informatie over de sessies die zij geeft via https://boldbrink.nl/ en wie weet ziet Boldbrink jou binnenkort!

 

Gerelateerde artikelen

Cloud telefonie van De Nederlandse Provider

Kiezen voor de Dozenhal!

Plan je onderhoud ruim van te voren