Met een NEN 3140 tester werkt u altijd nauwkeurig

      Reacties uitgeschakeld voor Met een NEN 3140 tester werkt u altijd nauwkeurig

Met een NEN 3140 tester weet u zeker dat u uw werkzaamheden met de grootste precisie uitvoert. U zoekt toch ook naar kwaliteit? Toch komt het nog regelmatig voor dat men met slecht of niet passend gereedschap aan de gang gaat. En dat levert vertragingen en onveilige situaties op. De NEN 3140 tester van Meetmiddelen.eu brengt hier verandering in. De tester is in staat om zowel elektrische, als niet-elektrische arbeidsmiddelen te testen op veiligheid en betrouwbaarheid. De nieuwe software van deze apparatentester is bovendien de meest gebruiksvriendelijke die in de markt verkrijgbaar is. Daarmee gaat het testen een stuk sneller.

Maak uw werk makkelijker door de warmtebeeldcamera van FLIR te kopen

Een verborgen hittebron opsporen? Dat doet u natuurlijk met een professionele warmtebeeldcamera. U weet als geen ander dat veel van deze camera’s niet altijd even accuraat zijn. Om nog maar te zwijgen over de moeite die het kost om de data van de camera over te zetten op een ander medium, zoals uw computer. Gelukkig biedt Meetmiddelen.eu, bekend van de NEN 3140 tester, de oplossing voor deze gebreken. De FLIR E6 warmtecamera is dankzij de hoge resolutie en een thermische gevoeligheid die verschillen kleiner dan 0.06℃ detecteert, erg betrouwbaar. En met ingebouwde wifi-ontvanger wordt het delen van bestanden wel erg makkelijk. Eigenlijk is er dus geen reden om de warmtebeeldcamera van FLIR niet te kopen!

Een warmtebeeldcamera van FLIR kopen die tegen een stootje kan

Op plaatsen waar hard gewerkt wordt, komt een speciaal stuk gereedschap altijd van pas. Een warmtebeeldcamera of een NEN 3140 tester zijn hier een goed voorbeeld van. En waar hout gehakt wordt vallen spaanders! Dit in acht nemend, is het fijn dat u de warmtebeeldcamera van FLIR kunt kopen bij Meetmiddelen.eu. Waarom? Omdat de behuizing van deze camera erg robuust is. Zo robuust zelfs dat de camera bestand is tegen een val van maar liefst 2 meter! Ook wordt de gevoelige bedrading dankzij deze omkasting beschermd tegen stof en vuil. Kortom, met een warmtebeeldcamera van FLIR heeft u een apparaat in handen dat u iedere dag kunt gebruiken, wat de dag ook brengt! Zoekt u dus nog nauwkeurig meetmateriaal? Kies er dan voor om de NEN 3140 tester te bestellen bij Meetmiddelen.eu.