Laat een unieke animatie maken

      Reacties uitgeschakeld voor Laat een unieke animatie maken

Laat een unieke animatie maken

We leven in een audiovisuele tijd. Mensen spenderen steeds meer tijd online. En van die tijd wordt een steeds groter aandeel besteedt aan audiovisuele content. Websites met enkel tekst zijn passé. Mensen vinden ze niet leuk meer, ze zien er niet aantrekkelijk uit. Maar het aller belangrijkste: ze converteren minder goed dan websites met video. In gewoon Nederlands: je verdient minder geld wanneer je geen video op je website hebt.

Video, en dan vooral animatie video, blijkt een geweldig medium te zijn om lastige materie over te brengen. Voor de meeste mensen is lezen een activiteit die vooral “in het hoofd” gebeurt. Maar storytelling raakt mensen op een instinctief niveau. Maak hier gebruik van middels een perfect op je doelgroep afgestemde animatievideo. Een video waarin kleuren, geluidseffecten, animaties en voice over perfect samenwerken met maar één doel: jouw boodschap overbrengen.

Een animatie met effect

Een goede animatie video zorgt dat mensen langer op je site verblijven, meer pagina’s bezoeken, meer interacteren en eerder een bestelling plaatsen. Een animatie video levert je, simpel gezegd, geld op. Het effect blijkt op te gaan voor alle vormen van animatie video: 2D/3D of whitehand. Animatie is effectief. Of je nu beleid wilt toelichten of je productvoordelen wilt presenteren met een explanimation, of vooral gericht bent op branding: een goedgemaakte animatie prikkelt meerdere zintuigen en blijft daardoor beter hangen.

Voor maximaal effect loont het om een bedrijf in te schakelen dat zich volledig heeft toegelegd op animatie video’s. Donker Media uit Eindhoven is zo een bedrijf. Dit animatiebureau heeft zelfs een eigen animatie studio. Dat betekent dat ze de kwaliteit van de animatie video kunnen garanderen.

Afspraak

Benieuwd hoe het er aan toe gaat bij een animatiestudio? Bezoek Donker Media in Eindhoven. Mail, of bel 040-744 02 52 voor een geheel vrijblijvende kennismaking en rondleiding door de studio.

https://www.donkermedia.nl/