Ga voor een mooi resultaat met tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Ga voor een mooi resultaat met tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

In het ruime assortiment van de specialist in tegels en stenen vloeren in de regio Rotterdam vindt u ook praktische tegelstroken, die u eenvoudig zelf plaatst op een wand. Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling. 

Zeer ruime collectie vloertegels en andere tegels in de grote showroom vlakbij Rotterdam

Bent u op zoek naar de perfecte tegels voor uw woning in Rotterdam of omgeving? Voor de grootste collectie vloertegels en andere tegels in de regio Rotterdam moet u bij KROON Vloeren in Steen zijn. Hier vindt u tegels in alle soorten en maten. En u krijgt onmiddellijk een idee hoe de tegels eruitzien op uw vloer of aan de wand van uw badkamer, woonkamer of toilet. De wandtegels worden namelijk gepresenteerd aan de wand, en ook de vloertegels worden gepresenteerd op de plek waar ze horen, namelijk op de grond. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, houtlook tegels, plavuizen of natuursteen tegels, bij de specialist vindt u het allemaal!

Unieke collectie vloertegels bij de specialist in tegels nabij Rotterdam

Een stenen vloer is eenvoudig te onderhouden en zorgt altijd voor een resultaat dat past bij uw smaak. Bij KROON Vloeren in Steen heeft u een ruime keuze uit bijzondere vloertegels en tegels voor aan de wand. Neem nu de unieke houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol.