Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Epoxy of andere harssoorten online bestellen

Bent u op zoek naar kunsthars om bepaalde materialen mee te verstevigen, creëren of bekleden? Dan kan het soms lastig zijn om in de winkels de juiste harsen te vinden. Gelukkig kunt u kunsthars, zoals epoxy of polyester, tegenwoordig ook online bestellen. Bij Harjon Polyester vindt u een ruim aanbod aan kunstharsen, waaronder het sterke materiaal epoxy. Wilt u deze kunsthars online bestellen? Doe dit dan voor 15:00 uur en ontvang uw bestelling de volgende dag nog in huis. Ook als u eerst nog advies wilt ontvangen bent u bij Harjon Polyester aan het juiste adres.

Epoxy bestellen voor vloeren of de jachtbouw

Epoxy kunt u bestellen voor verschillende toepassingen. Veel mensen gebruiken het bijvoorbeeld voor vloeren. Zo is een epoxyvloer uiterst geschikt voor garages, winkels, magazijnen, opslagruimtes en werkhallen. Ook thuis kunt u gerust een epoxyvloer aanleggen. Een andere toepassing waar epoxyhars vaak voor gebruikt wordt is de jachtbouw. Het bouwen van houten boten is bijvoorbeeld een populaire toepassing. Epoxy werkt zeer goed in combinatie met hout en geeft de boot een mooie glans. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een afbeelding of logo op de boot te laten zetten met epoxy en een glasweefsel. Het voordeel is dat er nauwelijks onderhoud nodig is aan een epoxy-hout combinatie. Een keer in de 7 tot 10 jaar licht schuren en het geheel van een nieuwe laklaag voorzien is voldoende.

Bestel uw epoxy bij een specialist

Wilt u een houten boot bouwen of wilt u epoxy bestellen voor een andere toepassing? Bij Harjon Polyester bent u hiervoor op de juiste plek. Zij hebben een ruim assortiment aan kunstharsen, waaronder het sterke epoxy. Bent u van plan deze harssoort aan te schaffen? Dan profiteert u van de vele voordelen die dit materiaal met zich meebrengt. Bij vragen neemt u gerust contact op met de specialisten van Harjon Polyester.

https://www.harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom schakelen mensen een makelaar in?

Maak je babyshower compleet met leuke versiering

De tips voor jou als ZZP’er