Clarapelsadvies
Image default
Banen en opleidingen

Een vacature voor tekenaar in Rotterdam of Eindhoven invullen

Heb jij een vaste hand en kun jij als geen ander tekenen? De technische sector kan altijd een technisch tekenaar gebruiken. Bij WR hebben ze een uitgebreid aanbod aan vacatures door heel Nederland. Dat wil zeggen dat jij als technisch tekenaar zowel kan rekenen op een vacature in Eindhoven, als een vacature in Rotterdam. Uiteraard is er ook vraag naar jouw expertise in het oosten van het land. Wanneer jij graag jouw vaardigheden wil inzetten om de technische sector enorm te doen profiteren, dan doe je er zeker goed aan deze vacatures te bekijken. Uiteraard doe je het niet alleen voor de sector, maar je kan ook rekenen op een goed salaris.

Technisch tekenen in Eindhoven of Rotterdam

Zoals de naam al doet vermoeden, houdt een technisch tekenaar zich bezig met het maken van technische tekeningen. Jij krijgt informatie aangeleverd en gaat hiermee aan de slag. Het kan ook voorkomen dat je zelf onderzoek moet doen naar de specificaties van waaruit je gaat tekenen, maar dit is minder gebruikelijk. Wanneer jij de juiste gegevens hebt kun je aan de slag met het maken van de juiste tekeningen. Dit gebeurt uiteraard niet met de hand, met potlood en papier. Als jij wilt solliciteren op een vacature voor technisch tekenaar in de lichtstad Eindhoven, of de havenhoofdstad van Nederland, Rotterdam, dan ben je vaardig met tekenprogramma’s. Hierbij kun je denken aan software zoals AutoCAD of Medusa.

Ga de uitdaging aan

Zie jij een vacature voor technisch tekenaar in Eindhoven of Rotterdam wel zitten? Als technisch tekenaar in regio 010 of 040 kun jij zeker aan de slag met uitdagende klussen en interessante opdrachten. Bekijk het ruime vacatureaanbod van WR en stuur jouw cv en begeleidende brief in als je aansluit op het functieprofiel. Bedrijven in deze regio’s kijken uit naar jouw vaardigheden en zullen je graag in dienst nemen.

Gerelateerde artikelen

Bij deze Rijschool in Amsterdam leer je echt rijden

Teamleider brandbeveiliging

Laat uw Reachtruck certificaat geldig blijven.