Doe een ontgiftingskuur om afvallen

      Reacties uitgeschakeld voor Doe een ontgiftingskuur om afvallen

Wil je gaan afvallen? Dan kun je een ontgiftingskuur afvallen gebruiken. Het is een methode om snel af te vallen en je lichaam te ontgiften. Waarom is ont giften belangrijk? Veel mensen krijgen in hun dagelijks leven veel giftige, onnodige stoffen binnen. Door het ontgiften van je lichaam zal je je gezonder, fitter en sterker voelen. Een gezond lichaam is de basis voor een gezonde leefstijl en dus voor afvallen. Een ontgiftingskuur afvallen helpt dus om meerdere redenen.

Waarom ontgiften?

Gifstoffen zijn niet per definitie schadelijke, chemische stoffen. Gifstoffen zijn stoffen die belangrijke processen in het lichaam ontregelen. Denk hierbij aan de stofwisseling, de vetverbranding en andere belangrijke processen die helpen bij een gezonde leefstijl. Wat in Nederland wordt gezien als een normaal voedingspatroon is helaas niet een gifvrij dieet. Een  ontgiftingskuur afvallen kan helpen om schadelijke stoffen te verwijderen. Stoffen als alcohol, aspartaam, bloem, fructose, bepaalde vetten, fluoride en een aantal metalen ontregelen het lichaam, maar zitten in veel voedingsmiddelen. Als je dus niet rekening houdt met het ontgiften van je lichaam, is de kans groot dat je veel meer giftige stoffen binnen krijgt dan nodig. Zo kun je met ontgiftingskuur afvallen deze stoffen verwijderen uit je lichaam.

Hoe gebruik je een ontgiftingskuur afvallen?

De reden dat schadelijke stoffen in je lichaam zitten, is omdat je ze hebt ingenomen. Je kan die giftige stoffen laten verdwijnen door ze simpelweg niet meer in te nemen. Je lichaam zal ze afbreken, en omdat die stoffen niet meer binnen komen, zullen ze uiteindelijk helemaal afwezig zijn. Het nadeel van deze methode is dat het lang kan duren voor alle stoffen afgebroken zijn. Een ontgiftingskuur afvallen is makkelijker en werkt sneller.  Door een ontgiftingskuur afvallen wordt je lichaam gestimuleerd om bepaalde handelingen te verrichten om die stoffen af te breken.