Artea Grafmonumenten

      Reacties uitgeschakeld voor Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft ons op een zeer prettige manier bijgestaan toen we een grafmonument voor onze overleden oma gingen uitzoeken. Een grafmonument kiezen voor een dierbare is geen alledaagse bezigheid. Er komt ontzettend veel op je af op zo’n moment. Je bent overmand door verdriet en tegelijkertijd moet je heel veel praktische zaken regelen. Nadat we de website van Artea Grafmonumenten hadden bekeken, besloten we direct om contact op te nemen. We werden vriendelijk te woord gestaan en goed ingelicht over bepaalde zaken. Er viel na dat gesprek meteen een last van onze schouders. Je begeeft je toch op onbekend terrein en er komt al zoveel op je af nadat je oma komt te overlijden. Bij Artea Grafmonumenten kan je kiezen uit een bestaande collectie, maar je kan ook een grafmonument laten ontwerpen. Wij hebben voor dat laatste gekozen. Oma was een bijzonder mens die een uniek grafmonument verdient, zo vonden wij. Ons viel op, dat er ontzettend goed werd geluisterd naar hetgeen wij te vertellen hadden. Het grafmonument moest namelijk persoonlijk zijn, en iets zeggen over oma. Al sprekend met de medewerker, kwam er beetje bij beetje een prachtig monument boven water. Iedereen was zeer tevreden met het resultaat, en met de manier waarop het tot stand is gekomen.

Artea Grafmonumenten persoonlijke gedenkplek

Artea Grafmonumenten heeft een unieke en zeer persoonlijke gedenkplek tot stand gebracht. Door goed te luisteren naar onze wensen en het verhaal over oma is er een grafmonument ontstaan dat eer doet aan haar. Het was al gauw duidelijk dat Artea Grafmonumenten zeer ervaren is. Van oma wisten we al lang waar ze begraven wilde worden. Dat had ze ons al duidelijk laten toen ze op haar sterfbed lag. Toen we Artea Grafmonumenten lieten weten waar oma begraven moest worden, werd duidelijk dat er voor veel begraafplaatsen specifieke voorschriften zijn. Gelukkig was Artea Grafmonumenten daar prima van op de hoogte.

Opa

Artea Grafmonumenten heeft een prachtig monument ontworpen voor oma. Opa is nu alleen en heeft al te kennen gegeven dat hij in het graf wil worden bijgeplaatst, wanneer het zover is. Artea Grafmonumenten heeft hier rekening mee gehouden in het ontwerp. We zijn Artea Grafmonumenten dankbaar voor het mooie resultaat en de prettige manier van samenwerken.