Advocaat in Ede bij Vallei Advocaten & Mediators

      Reacties uitgeschakeld voor Advocaat in Ede bij Vallei Advocaten & Mediators

Wij als advocaat Ede Vallei Advocaten zijn de advocaat waar u naar op zoek bent. Alhoewel wij in Ede gevestigd zijn kunt u ook bij onze diensten terecht als u zich bevindt in de directe omgeving van Ede zoals in Wageningen, Rhenen, Bennekom en Veenendaal. Bij ons werken vijf advocaten: Edita Tesnjak, Peter van de Veer, Richard Bruinier, Martijn Groot Kormelink en Ivar Goedings. Zij kunnen u van dienst zijn bij verscheidene rechtssoorten en oplossingen bieden voor uw rechtelijke problemen. Vier van deze advocaten kunnen u ook helpen door middel van mediation.

Voor elk rechtsgebied een advocaat in Ede

Op zoek naar een advocaat in Ede voor een specifiek rechtsgebied? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Door de ruime ervaring van onze vijf advocaten hebben wij voor elk rechtsgebied en elk rechterlijk probleem de gepaste advocaat voor u. Wilt u hulp binnen het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht of bent u op zoek naar mediation? Het kan allemaal bij Vallei Advocaten & Mediators. Bij elk van deze rechtsgebieden hebben wij uitgebreide ervaring. Denk hierbij dus aan zaken als erfrecht, naamswijzigingen, pensioenverdelingen, alimentatie, echtscheidingen, ouderlijk gezag, omgangsregelingen, afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden etc., ontslag, indiensttreding, medezeggenschap, reorganisaties, cao’s etc., fusies en overnames, aandeelhouders- en samenwerkingsovereenkomsten, bestuurdersaansprakelijkheid en vennootschapsrechtelijke vraagstukken. Omdat met rechtszaken en dergelijke vaak ook veel emoties komen kijken bieden wie u een duidelijke, persoonlijke aanpak en een luisterend oor om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Zowel werknemers, werkgevers, ondernemers en particulieren kunnen dus voor verscheidene rechtelijke problemen bij ons terecht. Wij bieden zowel rechterlijk advies aan als hulp bij procedures. Maak het uzelf gemakkelijker in de ingewikkelde wereld van het recht en laat ons u helpen.

Onze site

Wilt u onze hulp raadplegen voor een juridische kwestie (binnen een van de reeds genoemde rechtsgebieden) of bent u op zoek naar mediation? Wij van Vallei Advocaten & Mediators hebben een site waar u meer over onze werkwijze, onze expertises en onze advocaten kunt lezen. Hier kunt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het recht en contact met ons opnemen: http://vallei-advocaten.nl/.